19 Mayıs Atatürk 'ü Anma, Spor ve Gençlik Bayramı
  23 Mayıs 2024

19 Mayıs Atatürk ‘ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Sayın Yılmaz ÇOLAK, Başkan Yardımcısı 1. Sınıf Emniyet Müdürü Sayın Fatih İNAL, Akyurt Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü 1. Sınıf Emniyet Müdürü Sayın Faruk NALÇACI ve personel ile öğrencilerin katılımlarıyla Müdürlüğümüz Konferans Salonunda program düzenlenmiştir.
     Söz konusu programda Müdürlüğümüzde 30. Dönem POMEM olarak eğitim-öğretim görmekte olan öğrencilerimizce günün anlam ve önemine binaen şiir okunmuş, Polis Akademisi Başkan Yardımcısı 1. Sınıf Emniyet Müdürü Sayın Fatih İNAL ‘ın konuşmaları akabinde Polis Akademisi Bandosu konser vermiş ve Polis Akademisi Başkanı Prof. Dr. Sayın Yılmaz ÇOLAK ‘ın hitaplarıyla program sona ermiştir.

Haber Paylaş